diumenge, 25 d’abril del 2010

1 CURSA DE SANT JORDI DE CERCS

Avui al matí he fet la 1 cursa de sant jordi i la ultima cursa del triangular del Berguedà completant així les 3 curses (Casserres, Berga i Sant Jordi) amb una puntuació de 74 punts totals (36 Casserres(posició 13) +16 Berga(posició 24) +22 Sant Jordi(posició 21)). Avui a fet molta calor i això li sumem el esforç d'ahir al cros de Navàs i ho he notat molt, patint a molts punts de la cursa sobretot a d'alt de tot de la pujada on he tingut que parar-me bastants cops i també ho he passat malament a la baixada perquè hi havia molta fullaraca que tapava les pedres i tenia que anar bastant a poc a poc per no fer-me malt i no he pogut quasi bé corre al meu gust sempre amb por de lesionar-me pero he acabat la cursa bastant satisfet perquè no me lesionat i he acabat en el lloc 21 amb un temps de 1:22:03. El meu pare també a corregut i a acabat molt satisfet amb un temps de 1:44:29 i en la posició 54, i dient que li havia anat millor que la de Berga on ho va passar realment malament. He acabat el triangular molt content perquè he corregut en les 3 curses per corriols i camins que no conexia i m'han donat idees per entrenar-me. Tot i que aquest tipus de carrera no son les meves, amb tanta pujada i les baixades tant tecniques però es una manera de sortir de la rutina del asfalt o el cros de tota la vida. L'any que bé segurament tornare a repetir el triangular i espero estar una mica mes entrenat per no patir tant a les pujades. Agraïr als organitzadors la feina feta i dir que aquesta cursa els avituallaments han estat millors que a Berga perquè a Berga ens en va faltar un per allà el mig i ho vam passar bastant malament perquè també feia molta calor.

2 comentaris:

  1. muy bien Xavi buenas posiciones, sigue entrenando eres muy joven y con los años se coge mucho fondo por lo que puedes acabas este triangular entre los primeros.
    Gracias por hacerte seguidor de mi blog (dureza extrema), la gente no se da cuenta la ilusión que hace que se escriba un simple comentario en tu página.

    Tienes razón ya empieza a hacer calor.

    ResponElimina
  2. Gracias, tienes razon es el primer comentario que recibo y la verdad que no me lo esperava, pensava que escribia esto y que no lo veia nadie y que no servia para nada pero me estoy dando cuenta que a medida que voy escribiendo y visitando mas blogs de gente esto vale la pena. Gracias por los consejos!! Un abrazo

    ResponElimina